Претражи овај блог

недеља, 19. мај 2019.

IT'S ALIVE : Siouxsie & The Banshees



     Jedan od najboljih post-punk live albuma je Nocturne,Siouxsie & The Banshees.Album je sniman na da koncerta u Royal Albert Hallu,30.09 i 01.10.1983 i objavljen je kao dupli album.
     Koncert su održani nakon povratka banda sa turneje koja je obuhvatala Japan,Australiju i Izrael.
     Siouxsie briljira u ulozi ice.maiden a Robert Smith (Cure) uspeva da zameni izvanrednog gitaristu John McGeoch (1979,Smith je takodje bio zamena za gitaristu,John McKaya).
     Nocturne zaokružuje jedan deo karijere Siouxsie & The Banshees i potvrdjuje njihov status fantastićnog live banda.
     Godinama po raspadu banda,Siouxsie,Budgie i Severin,uz poslednjeg gitaristu banda Knox Chandlera,udružili su snage za još jednu turneju.Keširanje na staroj slavi?Set lista pokazuje da to nije u pitanju:band se opredelio za manje poznate pesme sa ranih albuma i obskuritete sa B strana singlova.Ovaj album je namenjen pravim fanovima koji razumeju pravu magiju Siouxsie & The Banshees.Seven Year Itch je odličan album koji će u potpunosti zadovoljiti slušaoca i,još jednom,pokazati pobedu majstora nad mediokritetima.

Nocturne  (Polydor,1983)


Seven Year Itch  (Sanctuary,2003)

links in coms

1 коментар:

  1. https://ulozto.net/!J5mcJf6G6E6O/nocturne-rar
    https://ulozto.net/!G1Aofb44qQRc/the-seven-year-itch-rar

    ОдговориИзбриши

Karlowy Vary

       Post-punk grupa iz Zagreba, aktivna tokom osamdesetih. Nastali su kao Korowa Bar, da bi dolaskom pevačice Varje Orlić postali Karlowy...