Претражи овај блог

петак, 12. март 2021.

Tara Cross

 


     U trinaestoj godini je počela da svira gitaru,da bi kasnije počela da eksperimentiše sa Electro-Harmonix mini synthesizerom i primitivnom drum boxom.U New Yorku je studirala muziku i psihologiju,i pored protivljenja porodice posvetila se izvodjenju svoje nekonvencionalne,eksperimentalne muzike.Tara je producent,kompozitor i izvodjač sopstvenih radova.Usput,da bi se bavila muzikom,radila je povremeno kao bibliotekar,prodavac,daktilograf i kozmetolog.
     Kao muzičar,Tara se prema svojim zvučnim strukturama odnosi poput slikara koji eksperimentiše sa bojama.Neki od njenih ranih radova pojavili su se na različitim kompilacijama izdatim u Japanu,Španiji i Francuskoj.Ne voli baš mnogo live nastupe,mada ih smatra neophodnim,jer bez pratećeg benda i ekipe sve mora da radi sama,što je za nju velika gnjavaža.
     U svom domu je napravila skromno opremnjeni tonski studio.Iako smatra da poseduje 'jadnu' opremu,veruje da je kreativnost može da nadomesti sve tehničke nedostatke.

Limelight  (Vita Nova,1985)


Tempus Fugit  (Permis De Construire,1988)



links in...

1 коментар:

  1. https://www.mediafire.com/file/gfukw9urftyehlc/%252801%2529_Limelight_-_1985.rar/file
    https://www.mediafire.com/file/lvvr2q8xmoz170h/%252802%2529_Tempus_Fugit_-_1988.rar/file

    ОдговориИзбриши

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...