Претражи овај блог

уторак, 11. мај 2021.

IT'S ALIVE ! : Talking Heads

 


     Odličan dupli album koji prikazuje Talking Heads u svoj njihovoj slavi!Pomalo misteriozan izostanak 'Once In A Lifetime'(njihov najveći hit),ali ostatak je skoro savršen.Za vatrene obožavaoce tu su i dve ne-albumske numere ('A Clean Break' i 'Love-Building On Fire').Jedina zamerka (moja) je što 'Crosseyed And Painless',uprkos neobičnom uvodu,zvuči prilično beživotno.U svakom slučaju vredi svake pare.

The Name Of This Band Is...  (Sire,1982)


     'Stop Making Sense' je soundtrack za koncertni film i nije baš uzbudjujući koliko sam se nadao,ali kako album odmiče,sve je bolji i bolji.Puno je koncertnih favorita ('Burning Down The House','Girlfriend Is Better','Psycho Killer','Once In A Lifetime'...) u sjajnim live verzijama osim (opet ja zvocam) 'Take Me To The River',koja je nekako tanušna i manje punky od originala.Nikako bitan deo bilo čije kolekcije (iako mislim da se 'What A Day That Was' nalazi samo ovde) ali dobar,dobar,baš dobar live album i sjajna dopuna prethodnog.

Stop Making Sense  (Sire,1984)


NAME : https://www32.zippyshare.com/v/HCC3pDSK/file.html


SENSE : https://www12.zippyshare.com/v/9mcXk4pb/file.html

     

Нема коментара:

Постави коментар

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...