Претражи овај блог

уторак, 22. јун 2021.

Slow Children

 


     LA new band,originalno kompletna grupa (jedno vreme sa njima je svirala i Michael Steele,kasnije u Bangles),u vreme svoje diskografske aktivnosti,početkom osamdesetih,delovali su zvanično kao duet koga su činili Pal Shazar (vocal) i Andrew Chinich (vocal/guitar).Svoje albume su realizovali uz pomoć producenata/muzičara Jules Sheara i Stephen Haguea i bubnjara David Scheffa.
     Prvi LP su snimili 1981 za kompaniju Ensign,što je dovelo do njihovog preseljaja u Englesku.Album karakterišu teški,razigrani ritmovi,nemirni sintesajzeri i dramatični vokal Shazarove.Album karakterišu i sjajni,intelektualni stihovi,koji se čine gotovo predobri za muziku Slow Children.
     Drugi LP,'Mad About Town' ima dve potpuno različite strane.Prvu,neuverljivu i drugu,snažnu,nabijenu energijom i pametnim tekstovima.
     Posle drugog albuma,duo se razišao i Shazar i Chinich su se posvetili solo karijerama.Ponovo su se sastali 2016 i snimili album 'Cottoncloud9'u sopstvenoj režiji.

Slow Children  (Ensign,1981)


Mad About Town  (Ensign,1982)




links in...

1 коментар:

  1. https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZWHaTXZFUtvQCyAu2RVtdU4UjIsIVEPEq3V
    https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZwHaTXZxajpH3sAin7Xf3JTEIDQuHoV8zvX

    ОдговориИзбриши

Baby Buddha

       Babby Buddha je manje bend a više muzički projekat, sporedna zanimacija za neke od članova Los Microwaves. David Javelosa i Charles H...