Претражи овај блог

понедељак, 30. мај 2022.

My Life With The Thrill Kill Kult

 


     Iako su White Zombie prigrabili većinu zasluga zbog prezentovanja horror priča prepunih sexa i satanizma uz rock/dance ritam,My Life With The Thrill Kill Kult (TKK) već dugo hodaju istom teritorijom,
     Frankie Nardiello (Groovie Mann) i Marston Daley (Buzz McCoy),upoznali su se u Chicagu i rešili da snime trashy B-movie u stilu Russ Mayera i John Watersa.Od filma nije bilo ništa ali je EP koji su uradili kao eventualni soundtrack privukao pažnju Wax Trax Records.Duo zadržava ime svog nerealizovanog filma kao ime za band i s' obzirom na izuzetnu prodaju EPa,rešava da nastavi sa svojim okult/biker/disco-rockom,pojačani razbludnim pratećim vokalima,poznatim kao Bomb Gang Girlz.
     Svojim narednim izdanjima i nastupima,bend podjednako privlači pažnju i rock fanova i religioznih dušebrižnika.Zahvaljujući 12" 'Kooler Than Jesus' i albumu 'Confessions Of A Knife',postaju ubedljivo najprodavaniji izvodjač sa Wax Trax etikete.
     'Sexplosion!',album i turneja,opisani u Melody Makeru kao 'pakleni kabare',bili su toliko uspešni da su obezbedili bendu ugovor sa Interscope Records,za koje izdaju sledeća dva albuma a onda prelaze u Rykodisc.Mann i McCoy su tokom ovog perioda osnovali i sopstvenu izdavačku kuću,Sleaze Box Records,koja se osim TKK albuma bavila i njihovim solo projektima.
     Tridesetak godina kasnije,posle 13 albuma,gomile singlova i učešća na raznim kompilacijama i soundtrack izdanjima,TKK,uz konstantno rotirajuću postavu (Mann i McCoy jedini stalni članovi),nastavljaju svoj hedonistički put,ostajući i dalje jedan od najozloglašenijih i najkontraverznijih rock bendova.

Sinister Whisperz:The Wax Trax Years 1987-1991  (SleazeBox,2010)


Sinister Whisperz II:The Interscope Years 1992-1996  (SleazeBox,2016) 




links in...

1 коментар:

  1. https://www75.zippyshare.com/v/PhsXwcIH/file.html
    https://www75.zippyshare.com/v/PSAQLMpH/file.html

    ОдговориИзбриши

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...