Претражи овај блог

понедељак, 23. јануар 2023.

BUY, BEG OR STEAL : Hole (Self Immolation/Some Bizzare,1984)

 

     JG Thirlwell i njegove Foetus inkarnacije možda nisu za svakoga (hmmm,ili možda jesu?), ali će vas sigurno odvesti na mesta koja nećete poželeti da posetite ponovo.Igriva koliko i uznemirujuća, zabavna koliko i zastrašujuća,muzika JG Thirlwella bombarduje slušaoca marširajućim industrial ritmovima, kabaretskim izvodjenjem i perverzno pametnom lirikom.
     'Hole' je tipičan Foetus album (prvi koji sam ja čuo,pa ga zato izdvajam) i sadrži po malo od svega navedenog:industrial kakofoniju ('Clothes Hoist'),techno-surf horror ('Satan Place'),političku dramu ('I'll Meet You In Poland Baby'), jezivu priču iz koncentracionog kampa ('Cold Day In Hell'), swing ritam ('Water Torture'),čak i temu iz Batmana ('Sick Man'),i još mnogo toga - sve odsvirano na zavidno konfuznom nivou.
     Želie li da se koprcate u raljama Zveri?Želite li da zaigrate ples sa demonima?Želite li da šokirate porodicu i prijatelje?Pustite glasno album 'Hole' i snosite posledice!
Clothes Hoist
Lust For Death
I'll Meet You In Poland Baby
Hot Horse
Sick Man
Street Of Shame
Satan Place
White Knuckles
Water Torture
Cold Day In Hell
J.G. Thirlwell - instruments,vocals & production


     

Нема коментара:

Постави коментар

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...