Претражи овај блог

петак, 2. август 2024.

Julianne Regan

 

     Pevačica i kompozitor, najpoznatija kao vokal All About Eve i jedna od najtalentovanijih pevačica sa Britanske goth scene krajem osamdesetih. Po raspadu benda snima singl 'Nature's Way' pod imenom Harmony Ambulance, a gostuje i na albumu Japanskog projekta Schaft sa obradom Marianne Faithful 'Broken English'.
     Nastupa uživo sa Fairport Convention a potom osniva Mice, sa Christan Hayesom (ex-Levitation) i Mark Priceom (ex-All About Eve). Oštrije od All About Eve, grupa snima album '...Because I Can' koji ulazi u Indie Top 10, ali kompanija za koju su snimali propada i Mice se raspadaju.
     Julianne se okreće saradnji sa Jean-Marc Ledermanom (ex- Gene Loves Jezabel, ex-Weathermen) i u okviru projekta Jules Et Jim objavljuju singl i EP.
     Od 1999 do 2006 peva u obnovljenim All About Eve. Sa Wayne Husseyem (ex-Sisters Of Mercy, Mission) snima album 'Curios', 2011, a gostuje i na brojnim drugim projektima (Eden House, MGT, Curator, Judy Dyble...).

...Because I Can  (Permanent,1996)





...in coms

Curios  (Eyes Wide Shut,2011)



1 коментар:

  1. https://mega.nz/file/1QthXLCR#L15gn3NUAEsM9PlVZqeo-7uEJdRsvvbvxar6CX8DUmk
    https://mega.nz/file/hFtgnQLI#yoEpR6XDFcLPNEyKNMXXuVjoVN3uoL1fN2i5MWqE2po

    ОдговориИзбриши

2 Belgen

       2 Belgen su osnvali pevač i gitarista (kasnije se prebacio na synth) Rembert De Smet i bubnjar Herman Celis, 1982, u Ghentu (BEL). De...