Претражи овај блог

петак, 13. септембар 2019.

Dalis Car


     Izgledalo je kao fantastična ideja kada je predloženo Peter Murphyu (ex-Bauhaus) da udruži snage sa Mick Karnom (ex-Japan) u zajedničkom projektu.Nazvali su se Dalis Car,po pesmi Captain Beefhearta sa albuma 'Trout Mask Replica'.
     Njihov jedini albun,'The Waking Hour' višestruko je probio budžet predvidjen za snimanje.Komercijalno neuspešan,iznedrio je samo jedan,podjednako razočaravajući singl,'The Judgement Is The Mirror'.
     Sve je izgledalo dobro,kada su Murphy i Karn započeli saradnju,radeći na četvorokanalnom recorderu i šaljući snimke jedan drugom.Većina pesama je napisana pre nego što su ušli u studio.A u studiju...katastrofa!Stalnim sukobima,doveli su se,gotovo do samouništenja.Kada je album konačno završen,obadvojica su izjavili da više nikada neće raditi zajedno.Krajem devedesetih Kark je izjavio: ''We were two very different people.''
     2010,Murphy je objavio da će ponovo raditi sa Karnom,na drugom albumu Dalis Car.Nažalost,i ova saradnja je bila kratkotrajna,i završila se smrću Mick Karna,2011.Snimci koje su uradili,ipak su objavljeni,kao EP 'InGladAloneness',2012.

The Waking Hour  (Paradox,1984)


InGladAloneness  (MK,2012)



...in coms

1 коментар:

  1. https://mega.nz/#!QIUylKzC!cSM3AkKRb2mlJU0Wort_Efmi4pjUKhH9htc1IVSwxcw
    https://mega.nz/#!kNcgXQiK!BY1llIHt7KCNfyvP7fwCoLGmiNeAZqz7XZPBom2_sy8

    ОдговориИзбриши

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...