Претражи овај блог

уторак, 14. јул 2020.

Lars Frederiksen & The Bastards


     Lars Frederiksen & The Bastards su projekat gitariste i vokala grupe Rancid.Članovi benda su,osim Frederiksena i Gordy Carbone (aka Unknown Bastard),Jason Woods (aka Big Jay Bastard),Craig Leg,i Scott Abels (aka Skatty Punk Rock).Craig Leg nije učestvovao na snimanju prvog albuma,ali je od početka bio 'touring' član banda.
     Band se okupio u vreme neaktivnosti Rancida,da bi snimili par Larsovih pesama napisanih zajedno sa Tim Armstrongom (takodje Rancid),plus par obrada (Billy Bragg,Holland-Dozier-Holland).Iz ovih više-manje neformalnih svirki,izrodio se album 'Lars Frederiksen & The Bastards',koji se uglavnom bavi Frederiksenovim odrastanjem u mestu Campbell,California.Pristojan,opušten album koji se solidno plasirao na top listama.
     Lars,Armstrong i Bastards se ponovo aktiviraju 2004,snimajući album 'Viking',ovoga puta se bazirajući na trenutnom životu Frederiksena.Za razliku od debi albuma,dobrodošlog dodatka Rancid familiji,ovaj album je dobio mlake i uzdržane ocene i okarakterisan je kao prosečan,predvidljiv,mada je muzičarima odato priznanje na njihovoj veštini.
     Koliko je meni poznato,Lars Frederiksen nema nameru da više radi sa The Bastards.

Lars Frederiksen & The Bastards  (Hellcat,2001)


Viking  (Hellcat,2004)


...in coms

1 коментар:

  1. https://mega.nz/file/IIcHHIqK#E83eOcc40LMLp4vHhwSf7CXPZdNTfnayrfuSfx2NaV8
    https://mega.nz/file/BFMljI7R#6hig6I37gaBNsQ9NRxezQ-4YFnsbBbYG4CJxsO2edMc

    ОдговориИзбриши

Karlowy Vary

       Post-punk grupa iz Zagreba, aktivna tokom osamdesetih. Nastali su kao Korowa Bar, da bi dolaskom pevačice Varje Orlić postali Karlowy...