Претражи овај блог

четвртак, 30. јул 2020.

Mob


      Izuzetno značajan anarcho-punk band,osnovan 1979,Mob su započeli život svirajući klasičan punk pre nego što su se umešali u putujući anarcho-hippie cirkus.U toku svog kratkog postojanja postali su zvezde free festivala,a njihova sumorna i hladna muzika uticala je podjednako i na punkere i na Goth fanove.
      Postavu su činili Mark Wilson,Graham Fallowes i Curtis Youe,i,neverovatno,počeli su kao Magnum Force svirajući Status Quo obrade.
    Debi SP,'Crying Again',objavljuju na sopstvenoj All The Madmen etiketi u produkciji Grant Showbiza (''Basically no one was ever going to sign us''-Mark).
     Drugi SP,'Witch Hunt',imao je bolju prodikciju i distribuciju i sa njime su postali,relativno,poznati u Britaniji.
     1981,Mark i Curtis se sele u squat u Brougham Road,Hackney i menjaju bubnjara.Novi član je Josef Porter (ex-Zounds).Ova postava objavljuje 'Ching' (self-released),nakon čega ih Penny Rimbaud poziva u Crass Records.'No Doves Fly Here' dospeva ubrzo na indie liste i svakako je najpoznatija pesma ovaog banda.Slede brojni live nastupi i album 'Let The Tribe Increase',koji dobija dobre kritike i solidno se prodaje.Danas taj album veži za anarcho-punk klasik.
     Posle singla 'The Mirror Breaks',1983,band se raspada.Prvi je otišao Mark,a Joseph i Curtis osnivaju Blyth Power,

Ching  (Not On Label,1980)


Let The Tribe Increase  (All The Madmen,1983)


...in coms

1 коментар:

  1. https://mega.nz/file/QNkFhaRI#bIwoUU_cQ6pZmaYe4LCscnTC20FZN5ArBhcGh2Md3GE
    https://mega.nz/file/8E9nxYqb#XCSM_KGAeoJIf7QiBp3urdLxvq35bHoPqnAUNV8wXQg

    ОдговориИзбриши

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...