Претражи овај блог

среда, 24. јул 2024.

Trevor Jackson Presents Metal Dance 1 & 2

 


     Trevor Jackson je multi-disciplinarni umetnik, osnivač uticajne electro etikete Output, producent i član post-disco/electro projekta Playgroup.
     Trevor Jackson je bio daleko ispred svih ostalih 'elektroničara' kada je u pitanju vraćanje uticaja osamdesetih u plesnu muziku. Sa dva toma kompilacije 'Metal Dance' tek je zagrebao po muzici iz te plodne decenije (iako se činilo da je taj period odavno iscrpljen), podsećajući nas na autore veoma bitne za razvoj industrial, post-punk, EBM, new wave i dance scene.
     Tamo gde su Playgroup, i drugi Jacksonovi mixovi i kolekcije, kopali po opuštenom post-punku (ili 'ojačanom' disco zvuku), 'Metal Dance' nudi ratoborni haos i jezivo drobeći zvuk. Uprkos pomalo nezgrapnom nazivu kolekcije i samo par post-punk tema, ovo je uglavnom muzika iz tvrdjeg, zlobnijeg, ćudljivijeg, mučnijeg sveta industrial-a i njegovih brojnih ogranaka i prethodnika. 

Metal Dance  (Strut,2012)



Metal Dance 2  (Strut,2012)



links in...

1 коментар:

  1. https://mega.nz/file/UcEkSJKR#fePfTNl-ykFHk-149fS5T1l7wrvpd-e58uhBHs9f94k
    https://mega.nz/file/ddVimDjD#Hl3cgEoMlfoWuwV4OIAHazuBs7za-euSXNMGNSgFMMY
    https://mega.nz/file/5F1Q3KJJ#n4C3xq8VgyUAcS-wbnZucMvQn5EP_prmShDew6McZNw
    https://mega.nz/file/EcN0xKha#IrVxu4b4mSwjoQVgsT4OiSjOT0rJBEpg5AjmB4BOI2I

    ОдговориИзбриши

2 Belgen

       2 Belgen su osnvali pevač i gitarista (kasnije se prebacio na synth) Rembert De Smet i bubnjar Herman Celis, 1982, u Ghentu (BEL). De...