Претражи овај блог

среда, 29. април 2020.

Working Week


     Working Week su 1983,osnovali Simon Booth i Larry Stabbins,bivši članovi Weekend,u kome je pevala Alison Statton (ex-Young Marble Giants).
     Working Week su debitovali singlom 'Venceremos (We Will Win)'.Pesma je snimljena u čast Čileanskog pevača Victora Jare,a gostujući vokali pripadaju Robert Wyattu i Tracy Thorn (Everything But The Girl).
     1985 snimaju album 'Working Nights' sa pevačicom Juliet Roberts.Robertsova ostaje glavni vokal i na albumima 'Companeros' i 'Surrender',da bi posle singla 'Knocking On Your Door',napustila Bootha i Stabbinsa.Julie Driscoll-Tippetts obavlja vokalne dužnosti na albumu 'Fire In The Mountain' a na finalnom,'Black And Gold',vokal pripada Eyvon Waite.Band se raspao 1991.
     Booth je oformio Afro-Celt Sound System i Imagined Village,Stabbins svira u Stonephace a Robertsova je jedan od najcenjenijih vokala na Britanskoj jazz i dance sceni.

Storm Of Light  (Virgin,1984)


Working Nights  (Virgin,1985)


...in coms

1 коментар:

  1. https://ulozto.net/file/0PTt2lID6XGU/01-storm-of-light-1984-rar
    https://ulozto.net/file/6CZmN1x4fO0C/02-working-nights-1985-rar

    ОдговориИзбриши

Karlowy Vary

       Post-punk grupa iz Zagreba, aktivna tokom osamdesetih. Nastali su kao Korowa Bar, da bi dolaskom pevačice Varje Orlić postali Karlowy...