Претражи овај блог

субота, 30. јануар 2021.

Crucifucks

 


     Čudni i provokativni (čak i za standarde Alternative Tentacles),momci iz Michigana su počeli kao the Scribbles.Predvodio ih je neverovatno moćan frontman,Doc Corbin Dart,čiji je vokal mešavina Pete Shelleya i Jello Biafre.Kao klincu konstatovan mu je granični poremećaj ličnosti i mada je bio prilično pljuvački nastrojen spram politike i političara,i sam je imao poltičku karijeru,kandidovavši se za gradonačelnika Lansinga.
     Istoimeni debi album je predstavio veoma drzak i bezobrazan hardcore punk.Svaka od 15 numera na njemu je remek delo minimalizma.Pesme su politički nastrojene a izdvajaju se 'Cops For Fertilizer','Hinkley Had A Vision','Go Bankrupt And Die' i 'Democracy Spawns Bad Taste'.
     Duža pauza usledila je do drugog albuma.Dart je ostao jedini originalni član banda a sam album,'Wisconsin' je nešto lakše ostvarenje iako ne i manje uvrnuto.Dart i kompanija gruvaju kroz numere poput 'Pig In A Blanket','Laws Against Laughing' i 'When The Top Comes Off',zvučeći,povremeno kao Nomeansno a ponekad čak i kao Black Sabbath.
     Oba albuma su izdata kao 'Our Will Be Done'.Ovaj disk je doživeo pravne probleme zbog fotografije na poledjini koja prikazuje mrtvog policajca.
     Početkom devedesetih,Doc Corbin Dart je snimio dva solo albuma za Alternative Tentacles.
     1996,pojavio se novi album Crucifucksa,'LD Eye',koji je u stvari solo album Corbina ali je kompanija insistirala na imenu Crucifucks.
     2006,Doc Corbin Dart je promenio ime.Nazvao se 26 i snimio album 'The Messiah'.

The Crucifucks  (Alternative Tentacles,1995)


Wisconsin  (Alternative Tentacles,1987)



...in coms

1 коментар:

  1. https://www.mediafire.com/file/c5i1r5bv0hgnk6u/%252801%2529_The_Cr%2Ac%2Af%2Acks_-_1985.rar/file
    https://www.mediafire.com/file/ryg2jd10mznimj5/%252802%2529_Wisconsin_-_1987.rar/file

    ОдговориИзбриши

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...