Претражи овај блог

понедељак, 23. мај 2022.

I Start Counting

 


     I Start Counting je electro duo iz Severnog Londona koji su činili David Baker i Simon Leonard.Opoznali su se na Middlesex Univerzitetu i s' obzirom da su delili sličnu sklonost ka pop muzici,1982 su pokrenuli I Start Counting.Leonard je bio zadužen za tehnološku a Baker za muzičku stranu projekta.
     Svoje demo snimke šalju Daniel Milleru,što je rezultiralo ugovorom sa Mute i dva albuma,'My Translucent Hands'(1986) i 'Fused'(1989) za ovu kompaniju.
     1990 su počeli rad na novim pesmama ali su ubrzo shvatili da se ovaj materijal bitno razlikuje od njihovog electropop zvuka.Nov,dance/techno,stil doveo je i do promene imena,pa su počeli da koriste naziv Fortran 5.Sredinom devedesetih još jednom menjaju muzički pravac,vraćajući se svojim Kraftwerk korenima i još jednom menjajući ime - ovoga puta nazvali su se Komputer.
     2021,kompanija Mute je objavila dva diska I Start Counting,'Re-Fused' i 'Ejected' na kojima se nalaze remixi,demo snimci i neobjavljene numere benda.

My Translucent Hands  (Mute,1986)


Fused  (Mute,1989)



links in...

1 коментар:

  1. https://www40.zippyshare.com/v/ugoClHaD/file.html
    https://www48.zippyshare.com/v/VAUTcQWc/file.html

    ОдговориИзбриши

Ataque De Caspa

       Ataque De Caspa su post-punk bend iz Madrida, osnovan sredinom osamdesetih. Grupa je imala dosta sličnosti sa drugim Evropskim post-p...